Hvis jeg var Norges diktator: tradisjonsfrihet

av Keiser Admiral General Løytnant og Norges Framtidige Frigjører Den Ærverdige Sir Lasse Ødegaard

Det nærmer seg jul. Noen av oss har allerede smakt det (#HamarJulebrus), noen av oss har sett fram til det lenge, og noen av oss… har fryktet det.

Hvis jeg var Norges diktator skulle en ting blitt gjort klart, en gang for alle: tradisjoner er tull, og jeg skulle frigjort dere alle!

Fridd dere fra strev, fridd dere fra plikter og forventninger, fridd dere fra meningsløs fritid. Jeg skulle innført det eneste riktige:

tradisjonsfrihet

Glem finanskriser, oljekriser, europakriser og krise-kriser, det er bare en ting dere burde alle sammen frykte: og det er julenissen! Men ikke bare julenissen – påskeharen og tannfeen er med i samme konspirasjon. Det som bør gjøre oss løse i magen og kalde i ryggen er ikke terrorhandlinger og klimakatastrofer, men påskeegg, julepølse og penger under puta!

Nasjonen blir rutinemessig, hvert år, sugd av energi, penger og tid, samtidig som vi alle blir feitere. Den trauste tradisjonen er en føydalplikt på samvittigheten, beskyttelsespenger for rykte, og frifinnelse av de mest råtne og kriminelle selvbilder. Det er tiden hvor våre gleder blir skjøvet til side, hvor lang ventetid på mat blir akseptert, hvor meningsløs tidsfordriv blir verdsatt, og småsnakk er velkommen. #DeathToSmalltalk

Og hva er dette Alf Prøysen-sludderet om «vasket gulvet» og «pyntet tre»? Ønsker man rent gulv kan man da vaske når søren man vil! Det skal da ikke være behov for en spesifikk måned i året for at ruta skal skinne!? Og hvem faen trodde det var en god ide med grantrær i stua? Har vi virkelig ikke, etter 200 år, skjønt hva barnålsdryss er?

Folkens, det er åpenbart at Norge lider under tradisjonens terrorregime, og jeg – og bare meg – kan redde dere! Velg meg som deres president, la meg bli deres ærverdige leder! #KeiserAdmiralGeneralLøytnantogNorgesFramtidigeFrigjørerDenÆrverdigeSirLasseØdegaard4President

TRADISJONSFRIHET TIL FOLKET!

PS: ha en tidssløsende og feitende jul
Del dette: