Tobias Lønnerød Madsen

Din timeplan, mye enklere

Da jeg først startet mine studier på Høgskolen i Gjøvik var timeplan på mobil mitt største irritasjonsmoment. I min digitale verden er det uaktuelt å skrive ut timeplanen! (Som overraskende mange gjør) Og nettsiden til TimeEdit var (og er) ikke akkurat mobilvennlig.

Dette førte til at jeg lagde en Android app for å hente ned timeplanen fra TimeEdit. Denne gikk igjennom mange oppdateringer og fikk stadig nye funksjoner i løpet av det første året på HiG, og er nå til dags i en omtrentlig ‘ferdig’ tilstand. (Om du er interessert i å utvide eller ta en titt, ligger den som åpen kildekode her: www.github.com/TobbenTM)

Litt senere fikk jeg den ‘geniale’ ideen å utvide min HiG timeplan app til alle andre skoler som bruker TimeEdit. Dette førte til Timetable Reader, tidligere kjent som TimeEdit Reader. Og sist sommer så fikk jeg også laget en iPhone versjon! Så nå jeg har altså ‘full’ dekning.

Uansett, med min app kan du i dag lage din egen timeplan, med de fagene du vil se, og det er fantastisk enkelt å søke opp rom, klasser eller fag for å se hva de har på planen. på Android får du superenkel oversikt på låseskjermen, eller hjemskjermen ved hjelp av widgets, og med støtte for over 50 forskjellige skoler kan du fint anbefale den til de fleste studenter.

 

Så makuler timeplanen du har skrevet ut, og last ned min app!
Du finner den på www.tobbentm.com/timeedit. Jeg tar imot alle forslag og/eller klager på epost: m@dsen.tv, eller direkte om du finner meg på skolen ett sted.

P.S.: Jeg leter etter en student med interesse for iOS utvikling til å ta over vedlikehold/videreutvikling av iPhone appen. Noe for deg? Lyst på erfaring og kanskje en utfordring? Send meg en mail på m@dsen.tv!

 


Les også om Eirik Rabben Iglands versjon av TimeEdit: En freshere versjon av TimeEdit

 

 

Del dette: