fadderuka2016

Er DU klar for NTNU i Gjøviks første fadderuke?

Tekst: Sara Løvf

Som student er fadderuken det første møtet med skolen, studentene og byen. Det handler om å etablere samhold, trygghet og god stemning gjennom en uke med diverse aktiviteter.
Alt i regi av engasjerte studenter som ønsker å videreføre tryggheten de selv opplevde!

Årets fadderuke

2016 er det første året skolen arrangerer fadderuke som NTNU. Dette er vi stolte av, og ønsker å gi de nye studentene den beste velkomsten! Torsdag 18. august smelles det igang med en åpningskonsert. Videre vil det være aktiviteter som mindfulnesskurs, temafest, rebusløp, byfest, grilling, standup, labyrintvandring, poker, sit-leker og pub crawl. For en full oversikt over uken gå inn på www.facebook.com/FadderukaNTNUGjovik

Ingen går alene!

Som student deles du inn i grupper med klassekameratene dine. Hver gruppe har 2-3 rødfaddere fra samme studieretning. Det er rødfadderne som sørger for at du føler deg velkommen på skolen og i studentmiljøet. Rødfadderne er gode informasjonskilder som har vært i samme sko som deg, bruk de! Fadderuken er en uke for alle, du blir kjent med studenter på tvers av studieretninger og årskull. Samtidig sørger rødfadderne for at fadderbarna får et godt forhold til hverandre i gruppene tidlig. Ingen går alene!

Hvorfor delta på alt?

Det er lov til å ta en pause, uken er lang. Rådet som går igjen hvert år lyder uansett som følgende «Møt opp». Du sitter igjen med mye mer hvis du er aktiv i fadderuken. Du blir garantert kjent med nye studenter hver dag, du lærer mye om skolen, byen og foreningene. Menneskene du møter skal gå gjennom det samme som deg, da er det smart å skape sterke relasjoner tidlig. Grunnlaget du etablerer er viktig for resten av studieoppholdet. Kanskje du løper inn i din livs kjærlighet på rebusløpet? Møter verdens beste jenter på temafesten? Vinner premie i poker?

Lik Fadderuka NTNU i Gjøvik på Facebook for oppdateringer. Vi ses!

Del dette:

Juliane studerer medieproduksjon, og er redaktør i Fiber.