Hvis jeg var Norges diktator: dasspapir

av Keiser Admiral General Løytnant og Norges Framtidige Frigjører Den Ærverdige Sir Lasse Ødegaard

Hvis jeg var Norges diktator skulle alt annet – og jeg mener ALT annet – enn Lambi vært forbudt som toalettpapir.

Det har vært og er en seriøs en krise i det norske samfunnet. En stor og veldig hemoroideskapende maskin har vært til verks i gud veit hvor lang tid på våre toaletter. Jeg snakker selvsagt om disse meterne med absorptivt fiberbasert innrullet hygieneverktøy, disse elegante «laken for baken» som araberne synes vi er så merkelige som foretrekker fremfor vann.

Stive, grove og stramme hjemsøker de ethvert offentlig klosett. Du finner dem på restauranter, kinoer, skoler og til og med skatteetaten – denne pengebingen av et bygg som selv med alle våre penger nekter å vise den minste nåde når det angår den gjennomsnittlige Herr Anus.

Jeg selv har slitt i mange år med det jeg og legen har blitt enige om å kalle «fantomhemoroider». Små ninjaer i stumpen din som går til blodig selvforsvar når dette sandpapiret vi kaller det offentlige toalettpapir blir anvendt. Krig – det er det det blir – og jeg ønsker slutt på denne krigen, denne blodige slagmarka i toalettskåla. #SaveTheHole!

Og med tanke på hvor varsom vi skal være over hva vi stapper i dass, skulle jeg tro at dassene våre også har godt av bedre behandling enn at vi skuffer nedi kjeften på dem denne plankebiten vi kaller det offentlige toalettpapir.

Nei, det skal ikke være noe first price på mitt rumpehull!

GI – MEG – LAMBI!

Del dette: