Hvis jeg var Norges diktator: drittpauser

av Keiser Admiral General Løytnant og Norges Framtidige Frigjører Den Ærverdige Sir Lasse Ødegaard

Hvis jeg var Norges diktator er det en ting – en veldig STOR ting, som ville ligget på toppen av min prioriteringsliste:

drittpauser

Ja, du leste riktig. Jeg snakker om de 15 minuttene, som vi alle får tildelt i forelesningspausene våre. Jeg snakker om de 5 minuttene du får tildelt hver arbeidstime i arbeidslivet. Den delen av lunsjpausen du må dele med spisingen din. Det er drittpausen – #Time4Shit.

Vi kan alle huske de øyeblikkene, hvor tiden er knapp, og likeså er nr. 2 sin tålmodighet. Det er de øyeblikkene hvor du må velge mellom bremsespor eller adrenalinisert rumpesanitering. En kan jo nesten føle endetarmsstresset bare en snakker om det, alt det traumet vi har ifra år med hensynsløs dobehandling.

Vi har dokøer, vi har gåing til og fra dass, og noen ganger er det ikke engang dopapir der. Vi får ikke 15 minutter verdt med dotid, og det er ikke mulig å være ferdig på de gode minuttene vi har! For vi kjenner alle noen som er raske på dass, og det er bare et ord som beskriver dem: fakere.

Jeg synes det er høyst suspekt med folk som greier å gjennomføre en full porselensskål shotgun-blast på 5 minutter. Kan vi noen gang stole på disse folkene? Jeg lurer på om det ikke er disse synderne som er den virkelige fienden – dodrauger i fåreklær!

5-minutter dotid er en svindel, og det må alle vite! Buksene nå ned på disse svindlerne så vi sammen kan se hvor skitne de er i rævhølet, for 5 minutter, eller 15 – det er ikke drittpause. Så gjør meg til diktator – drittpause til folket!

VIVA LA REVOLUCIÓN!

Del dette: