Hvis jeg var Norges diktator: folkeseng

av Keiser Admiral General Løytnant og Norges Framtidige Frigjører Den Ærverdige Sir Lasse Ødegaard

Hvis jeg var Norges diktator skulle vi begynt å ta hvile skikkelig på alvor. Vi skulle introdusert:

folkesenga

Aldri har det vært kontroversielt at mennesker kan bli trøtte på dagtid – så hvorfor er det ingen selvfølge at vi sover på dagtid? I Sør-Korea FORVENTES det at barn sover midt på dagen i skoletiden, mens her i landet risikerer man å bli kalt LAT hvis man sover!? Det er en skam, virkelig!

Har du opplevd å være trøtt eller sliten på skole, jobb eller kanskje kjøpesenteret? Har du opplevd å måtte hvile hodet ditt på pulten, lene deg bakover i stolen, eller prøve å klemme inn kroppen på en benk? De fleste av oss har vært der: følt den satanisk harde overflaten, den masochistiske posituren, den fortvilende bråkete atmosfæren, den snikende kalde luften.

Hvor er dyna mi? Skriker den stakkars overkroppen. Hvor er puta mi? Skriker det hjelpeløse hodet. Hvor er madrassen min? Skriker den sørgende ryggen. De torturerte stemmene til en plaget kropp – DIN kropp!

Det er en rett å være trøtt! Hvorfor er det ikke en rett å få sove godt? Vi mangler den allestedsværende seng, en hvilens kompanjong som vil omfavne deg, en mykhetens guddom som vil kose med deg, et lite stykke himmel som vil åpenbare seg for deg – HALLELUJA! Det ønsker vi å kunne synge om hverdagen vår: halleluja for en deilig dag!

Gi meg kontoravdelings hull for kollegaknull. Gi meg studiehallens hule hvor vi vil ligge og ule. Gi meg kjøpesenterets kjeller hvor sauer vi teller. Gi meg puta, dyna og madrassen!

GI MEG FOLKESENGA!

Del dette: