Hvis jeg var Norges diktator: masturbatorium

av Keiser Admiral General Løytnant og Norges Framtidige Frigjører Den Ærverdige Sir Lasse Ødegaard

Dæven så deilig det hadde vært med litt undertøysmassasje nå!

Har du noen gang tenkt, på et litt upassende sted, noe lignende før? Vel. Hvis jeg var Norges diktator, skulle ikke offentlig masturbasjon lenger blitt et tabu, men en folkerett! Som en nådefull gave til folket skulle dere fått:

masturbatoriumet

Se det for deg: båser på rekke og rad, alle klare for snabellufting, eller tur inn i dalbunnen!

Hvis du er kvinne så ta med egen dildo og bli møtt av en dildostol, komplett med innstillinger for maksimal tilgang til eget underliv, og med fjernstyrt robotarm for å røre og vibrere i huleinngangene!

Og hvis du er av det kjønnet som kommer med innebygd dildo, så vær beredt på store målskiver hvor pappamelken kan skytes for full kraft, og i så mange salver som kroppen kan mestre! Med TV i taket med ubegrenset innhold, komfortabel stol og armhviler skal masturbasjon bli et lett arbeide.

Vi skal løse et problem som har eksistert siden sivilisasjonen trang seg på, og vi skal gjøre det med en masturbasjonsinfrastruktur! For hvor mange mennesker må fortsette å gå kåte uten mulighet for å sveve på skyer og kalle på guder!? Jeg vil krevere et runkoar og en dildobås på alle gågater, kjøpesentre, skoler og statsbygg i landet!

Jeg sier: gi folket kjønnsrettigheter! Folkens, vi er alle mestre over vårt eget kjønn. Så vi fortjener alle…

Et MASTURBATORIUM!

Del dette: