Badegjestene er klare for konsert på huset! Fra venstre: Gitarist Torjus Aamlid, gitarist Eirik Aarskog, vokalist Anders Paalgård, bassist Martin Klingenberg, pianist Martin Sandberg og trommeslager Martin Johansen.

Setter grensa ved Justin Bieber

Tekst og bilde: Juliane Lundsten Olsrud

De har forskjellige bakgrunner fra jazz, blues, metal og funk. Sammen spiller de partymusikk og tester ut allsangfaktoren på vors. Forrige spilling på en torsdagskro skapte liv og røre, og Badegjestene er klare for ny konsert på Huset!

Fra Miley Cyrus til D.D.E.

Samtlige bandmedlemmer er enige om at musikken de spiller ikke er noe de vanligvis ville spilt i et band. Likevel er det viktig at publikum koser seg og synger med på alle sangene.

— I og med at vi er et partyband, er det radio og vorspiel som er inspirasjonen til sangene vi spiller på konsert, forteller bandets pianist, Martin Sandberg.

Partybandet vil gjerne gjøre det mer attraktivt med livemusikk som vil skape mer liv, og de forsøker derfor å spille musikk de aller fleste kan. Det som ikke funker legger de på hylla, og prøver andre ting.

Lytter til folket

Til tross for musikk som spriker langt fra deres egentlige sjangre, er dette noe gutta trives med. De tar med seg innspillene folk kommer med, og prøver ut disse. De mener det er viktig å lytte til folket før de skal spille konsert.

Det har aldri vært en tanke å lage noe eget utenom det de spiller nå, i og med at de er et partyband. Bandet er likevel enige om at alle medlemmene gjør sangene mer særegne ved å ta med seg trekk fra sjangrene de er vant med inn i kjente og kjære partysanger.

Håper på turné

Badegjestene har ingen konkrete planer om å ha tonnevis av konserter, men håper på å kunne spille også andre plasser for å ta med seg den gode stemningen utenfor Gjøviks grenser.

Bandet satser på stinn brakke på Huset torsdag 2. mars, og det kan jo være greit med et avbrekk for å få med seg konserten til disse gutta. De gleder seg i alle fall!

Del dette:

Juliane studerer medieproduksjon, og er redaktør i Fiber.